dilluns, 14 de desembre del 2009


un gran vacío


dilluns, 30 de novembre del 2009









dilluns, 16 de novembre del 2009

puzle gigante


dardos


periquitos


coche


lámpara


libretas


ropa


patatas


café


fogón


aliño


olivas


verdura


llaves


flores


pinturas


botella de agua


licores


CD's


carpesanos


pulseras


dijous, 5 de novembre del 2009

estrella


les meves colònies


foto de barri

Guadalhorce



plaça on he passat també la meva infància fent guerres d'aigua

vista de arriba


mariscos


vista desde abajo


Foto de barri



En aquest portal jo he passat molts anys i els passaré. Es el portal dels meus avis materns, als que estimo més que tot, amb els que m'han donat més confiança... els que m'han sabut estimar... Aquest portal es de Guadalhorce també pertanya a Can Palet.

Foto de barri



En aquest parc he passat tota la meva infància amb la Sheila Ruíz, la Lorena Llamas... nosaltres el vam batejar amb el nom "El parque del osito". Quan sortíem de l'escola i arribava el bon temps las mares ens portaven a aquest parc. La Sheila, la Lorena i jo, feiem tumbarelles i la croqueta per la gespa, ens anavem a comprar xuxes i gelats, ens anavem a casa d'una i a casa de l'altra i les nostres mares es fotaven un susto quan no ens trovaven i de cop i volta apareixiem totes somrientes, picabem als blocs de pisos i marxavem corrents o preguntavem si hi era la pepita (per dir un nom) i ens deien si ara baixa i nosaltres ens anàvem corrents... Aquest parc ha significat, significa i significarà molt per mi. Sheila i Lorena gràcies per aquests 15 anys que porteu amb mi! I ELS QUE QUEDEN!

Foto de barri


Carrer Bages.
Aquest es un dels carrers del meu barri Can Palet

dimarts, 20 d’octubre del 2009

EL GRITO: EDWARD MUNCH



El grito es un quadre que va pintar Edward Munch, aquest quadre m'agrada desde que soc petita, em transmet originalitat. La varietat de colors foscos em recorden a la tardor. Jo de petita tenia moltes pors de tot i això em va causar un problema, cada vegada que tenia por pensava en aquest quadre. Pensaba que tothom tenia les seves pors i que si a mi em feia por l'oscuretat a ell li faria por una altra cosa i segur que ell era valent i el afrontava. Jo em comparava amb el del cuadre i pensaba que jo també era valenta i podia dormir sola, i poc a poc em va anar treient la por. Em pensava que l'home del quadre existia de veritat per això em comparava.

DEFINICIÓ DE L'ART

L'art és el talent o habilitat que es requereix per exercir sempre situada en un context literari, musical, visual o de posada en escena . L'art involucra tant a les persones que el practiquen com a qui l'observen, l'experiència que vivim a través del mateix pot ser del tipus intel.lectual, emocional, estètic o bé una barreja de tots ells.